Home Семинари Одржанa 3. седница Управног одбора ЗД РСС

Одржанa 3. седница Управног одбора ЗД РСС

Одржанa 3. седница Управног одбора ЗД РСС

 

Током одржавања редовног јесењег семинар у Крагујевцу је 02. септембра 2017. године одржана  је 3. седница Управног одбора ЗД РСС. Уводну реч је дао председник Управног одбора Зоран Чернох и усвојени су записници са 1.седнице одржане на кампу, као и са 2. седнице  која је била електронска.

Потом је на дневном реду било доношење Одлуке о избору свих комисија, као радних тела, где је потврђен досадашњи састав комисија. Затим су чланови Управног одбора информисани о свим активностима у претходном периоду од Скупштине предузетим око регистрације Заједнице, код АПР-а, учлањивањем и потврђивања Статута од Рукометног савеза Србије, па закључно са отварањем пословног рачуна у банци. Донета је Одлука о ангажовању књиговодствене агенције, као и Одлука прикупљању понуда и избору најповољније за осигурање делегата.

Чланови Управног одбора су информисани о Одлуци Управног одбора РСС о избору делегата за СЕХА лигу, где су изабрани Јован Попадић, Борис Ивановић и Борис Вукашиновић, док предлог за Светлану Обућину није прихваћен. Након спроведене јавне расправе и координацијом председника комисија, за нормативна акта, комисије за листе и стручне комисије утврђен је предлог Критеријума које је Управни одбор и усвојио, уз коментар да је могуће да ће већ у наредној сезони бити допуне у зависности од више фактора..На крају је  председник УО ЗД РСС покренуо иницијативу да се у наредном периоду треба позабавити  промоцијом заједнице, где се очекује допринос комисије за маркетинг.