Home Скупштина

Скупштина

Председник скупштине : Вукашин Вујичић

Чланови скупштинеДелегатска структураОкруг
Светлана ОбућинаБеоградБеоград
Драгана КубуровићБеоградБеоград
Милан ЋоровићБеоградБеоград
Славољуб МитровићБеоградБеоград
Жељко ГолубовићВојводинаНови Сад
Зоран ЧернохВојводинаЈужнобанатски
Милан ГашићВојводинаСевернобанатски
Весна МандићВојводинаСредњебанатски
Душан КосовићВојводинаСевернобачки
Миодраг АћићВојводинаЗападнобачки
Вукашин ВујичићВојводинаЈужнобачки
Срђан ВеселиновићВојводинаСремски
Косово и МетохијаРС КиМ
Косово и МетохијаРК КиМ
Централна СрбијаГРС Ниш
Ставро РашковићЦентрална СрбијаГРС Крагујевац
Александар КабићЦентрална СрбијаПодунавски
Предраг ЂорђевићЦентрална СрбијаБраничевски
Саша ПавловићЦентрална СрбијаКолубарски
Зоран МихаиловићЦентрална СрбијаМачвански
Дејан МиленковићЦентрална СрбијаПоморавски
Ивана ЈовановићЦентрална СрбијаЗајечарски
Зора ЈовановићЦентрална СрбијаБорски
Мица СавковићЦентрална СрбијаМоравички
Горан СоколовићЦентрална СрбијаРашки
Централна СрбијаЗлатиборски
Весна ПетронијевићЦентрална СрбијаРасински
Валентина СтанковићЦентрална СрбијаНишавски
Невена КовачевићЦентрална СрбијаЈабланички
Александар ТасићЦентрална СрбијаПчињски
Централна СрбијаТоплички
Централна Србија Пиротски
Централна СрбијаШумадијски