Home Заједница Одржана 4.седница Скупштине Заједнице делегата РСС

Одржана 4.седница Скупштине Заједнице делегата РСС

0
Одржана 4.седница Скупштине Заједнице делегата РСС

Дана 04. и 05.августа 2020 године одржана је 4.седница Скупштине Заједнице делегата РСС. Имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију у земљи проузроковану вирусом Covid – 19, седница је одржана електронским путем, а на основу Статутарне одлуке бр. 24-1/2020 од 31.07.2020.године.

За седницу је био предложен следећи дневни ред:

  1. Верификација Статутарне одлуке бр.24-1/20 од 31.07.2020.године
  2. Усвајање финансијског извештаја ( завршни рачун ) за 2019.годину
  • Усвајање извештаја Надзорног одбора
  • Доношење одлуке о усвајању Финансијског извештаја
  • Доношење одлуке о усвајању Изјаве о расподели добити

У раду Скупштине као и у одлучивању учествовало је 27 делегата, од 28 активних. ( Иначе Скупштина  ЗД по чл.39 Статута ЗД РСС броји 33 представника – делегата ).

Све одлуке су донете једногласно, што је још један показатељ снаге и јединства наше заједнице.

Председник Скупштине Заједнице делегата РСС Г-дин Небојша Видановић, као и председник УО Г-дин Зоран Чернох су се по завршетку седнице захвалили свим члановима скупштине и члановима УО на учешћу у раду и доношењу одлука, са жељом и надом да се у скорије време видимо на нашим семинарима и камповима, и наставимо са рукометним такмичењима и активностима тамо где смо стали. Упутили су још једну снажну поруку: “Будимо здрави и одговорни и према себи и према другима, јер ћемо само са тим приступом победити “овог невидљивог непријатеља” и вратити се нормалном животу и раду”.