Home Семинари Регионални јесењи семинари за делегате 2. 3. и 4. степена такмичења

Регионални јесењи семинари за делегате 2. 3. и 4. степена такмичења

0
Регионални јесењи семинари за делегате 2. 3. и 4. степена такмичења

На предлог Комисије за стручно усавршавање делегата УО ЗД РСС, а на основу овлашћења из члана 14. став 1. тачка 3. и 4. Статута заједнице делегата РСС и тачака 8. и 9. поглавља I  Критеријума за формирање листа рукометних делегата, Управни  одбор  ЗД  РСС  је  на  својој  2. седници  одржаној  дана  16.08.2021. једногласно усвојио Одлуку да се у сарадњи са Заједницом судија и контролора РСС, организују регионални јесењи семинари за делегате 2. 3. и 4. степена такмичења пред почетак такмичарске сезоне 2021/22 и то:

Регионални семинар БЕОГРАД – Београд –11. септембар 2021.године (субота), Хотел М, Булевар Ослобођења 56а ;  Организација: Иван Др Мандић ( потпредседник УО ЗД РСС )

ПРОГРАМ И САТНИЦА СЕМИНАРА

Регионални семинар ВОЈВОДИНА –Нови Сад – 12. септембар 2021.године (недеља) , Хотел ПАРК, Новосадског сајма 35,  Организација: Зоран П. Чернох ( потпредседник УО ЗД РСС ) и Жељко Голубовић ( члан УО ЗД РСС )

ПРОГРАМ И САТНИЦА СЕМИНАРА

Регионални семинар ЦЕНТРАЛНА СРБИЈА – Крагујевац – 12. септембар 2021.године (недеља), Хотел Шумарице, Десанкин венац бб;  Организација: Небојша Видановић ( члан Стручне комисије ЗД РСС) и Александар Тасић ( делегат Супер А лиге )  

ПРОГРАМ И САТНИЦА СЕМИНАРА

Чланарина се уплаћује искључиво на пословни рачун ЗД РСС број  160 – 487116 – 33  са назнаком „чланарина“ а према утврђеним износима у зависности од ранга такмичења. На лицу места се неће примати уплате. Износи за уплату у односу на ранг су:

4.000,оо динара за делегате 2. степена такмичења

3.000,оо динара за делегате 3. степена такмичења

За делегате 4.степена такмичења, као и кандидате који полажу испит за звање рукометног делегата чланарина се не плаћа. Трошкови реализације семинара су покривени уплатама за семинар, у складу са одлуком УО ЗД РСС.  Поправни испит ће се плаћати 30% од цене, с тим што делегати којима други рок за тестирање буде први испитни рок плаћају пуну цену.

Семинар је обавезан и присуство семинару се бодује. Уколико из оправданих разлога делегат изостане са семинара, оправданост недоласка ће проценити комисија за стручно усавршавање а датум и место одржавања накнадног тестирања ће бити објављен на сајту ЗД РСС.

*Због тренутне епидемиолошке ситуације, моле се сви чланови да поштују епидемиолошке мере прописане од стране Владе Републике Србије