Home Заједница Уручена свечана плакета Војиславу Андрићу

Уручена свечана плакета Војиславу Андрићу

Уручена свечана плакета Војиславу Андрићу

Поводом завршетка каријере у својству рукометног делегата др Војиславу Андрићу је уручена свечана плакета за неизмеран допринос у раду, развоју и очувању Заједнице делегата Рукометног савеза Србије. Право место за то је била финална утакмица КУП-а Србије за жене која је одржана 20.маја 2018. у Шапцу између ЖРК Медицинара из Шапца и ЖРК Бекамента ББ из Аранђеловца. Плакету је уручио председник Управног одбора Заједнице делегата РСС Зоран Чернох .

Сам значај утакмице је дао свечарски карактер уручењу свечане плакете. Такође и место уручења није случајно одабрано, јер треба подсетити, да је др. Војислав Андрић значајан део своје играчке каријере провео у Шапцу, где је стигао из свог Ваљева.

Треба истаћи да је оваква плакета по први пут додељена од када Заједница делегата има статус самосталне организација са правним субјективитетом.Огроман допринос је био свих година Воје у развоју Заједнице делегата. Значајан допринос је дао у устројству аката заједнице, пуно допринео едукацији делегата и оно што треба посебно истаћи је огроман допринос у заштити права и промовисању Заједнице делегата РСС. Ове сезоне Воја Мађар завршава каријеру рукометног делегата, али Заједница делегата очекује да он и даље остане члан и учествује у едукацији младих делегата и када ми обавезе дозволе узме учешће на семинарима и камповима које организује Заједница делегата.