Home Заједница Успех за успехом наших чланова

Успех за успехом наших чланова

Успех за успехом наших чланова

После веома успешног наступа на Светском првенству за мушкарце, које је одржано почетком године у Немачкој и Данској, наш члан Заједнице делегата Рукометног Савеза Србије и делегат EHF и IHF, Јован Попадић, током овог лета је био делегиран на Јуниорском светском првенству за мушкарце у Шпанији.


Доказ и потврда о квалитету његовог рада су били исказани на најлепши могући начин. Наш Јоца је био делегат на утакмици полуфинала, а након тога и делегат на утакмици финала Светског јуниорског првенства у Шпанији.
Да ту није крај лепим вестима управо му је стигла и номинација и одређен је да обавља дужност делегата на наредном Светском првенству за жене у Јапану током децембра месеца. Такође ће у својству делегата Србију предстаљати и наша колeгиница Бранка Марић.
Доказ да је ово било веома успешно лето за наше делегате, потврђује чињеница да је Светлана Обућина била делегат на Европском кадетском првенству за девојке у Словенији почетком августа и такође репрезентовала на најбољи начин нашу Заједницу.
У овом тренутку почиње клупско светско првенство – Супер глоб у Саудијској Арабији где је такође делегиран наш Јован Попадић.
Честитамо нашим члановима на указаном поверењу и достојном репрезентовању наше Заједнице.