Home Aктуелно Јован Попадић у улози делегата на СП 2021 за жене у Шпанији

Јован Попадић у улози делегата на СП 2021 за жене у Шпанији

0
Јован Попадић у улози делегата на СП 2021 за жене у Шпанији

У периоду од 01.12.-19.12.2021. године У Шпанији ће бити одржано Светско првенство у рукомету за жене, на коме ће као и годинама уназад учествовати и наша сениорска репрезентација. Она се налази у групи Б, у којој ће одмерити снаге са репрезентацијама Пољске, Камеруна и Русије. Прву утакмицу репрезентација Србије ће одиграти 3.децембра против Пољске.

Желимо им пуно среће, добрих резултата и остварење планираних циљева.

Радује чињеница да ће Србију поред репрезентације представљати и члан Заједнице делегата РСС Јован – Јоца Попадић. Он ће са колегама из осталих земаља света, обављати функцију делегата на овом значајном Светском рукометном догађају. Светска рукометна федерација је указала велико поверење и  судијском пару Секулић – Јовандић, који ће делити правду на утакмицама, док ће Бранка Марић бити у улози делегата-контролора.

Биће ово још једно такмичење одржано у специфичним условима, и још један велики изазов како за саме организаторе, тако и за остале учеснике и службена лица, обзиром на проблем изазван пандемијом вируса Ковид – 19.

Уверени смо да ће наше колеге као и много пута до сада успешно и достојанствено представљати нашу земљу, наш Рукометни савез, као и Заједницу делегата РСС и Заједницу судија и контролора РСС, а ми им овом приликом честитамо на номинацији, желимо пријатан боравак у Шпанији, и пуно среће, успеха и добрих утакмица на првенству.