Home In Memoriam IN MEMORIAM – МИЛАН ГАШИЋ ( 1960 – 2022 )

IN MEMORIAM – МИЛАН ГАШИЋ ( 1960 – 2022 )

0
IN MEMORIAM – МИЛАН ГАШИЋ ( 1960 – 2022 )

Са великом тугом обавештавамо рукометну јавност да је у 62-ој години живота преминуо дугогодишњи истакнути члан Заједнице делегата Рукометног Савеза Србије  Милан Гашић.

Милан Гашић рођен је 07.04.1960. године у Горњим Пеуљама (општина Босанско Грахово). Преселио се у Кикинду, где је наставио свој живот, и укључио се у рад рукометног клуба у Кикинди деведесетих година. Заволео је рукомет, и у њему остао до краја свог живота. Дуги низ година био је директор клуба, а након повлачења са те функције наставио је да несебично помаже клубу.  Био је и председник Општинског рукометног савеза Кикинда, као и овлашћено лице ОРЦ Кикинда.

У неколико мандата био је делегат Скупштине РСВ, као и члан Управног одбора РСВ.

Ипак, највећи допринос дао је у Заједници делегата у којој је био од самог оснивања, у више наврата члан Управног одбора и потпредседник Управног одбора ЗД РСС. У тренутку када је преминуо био је председник Скупштине ЗД РСС. Више од две деценије обављао је функцију делегата на највишем степену такмичења. Може се рећи да је поставио темеље успешном развоју наше заједнице.

Сви смо очекивали и дубоко се надали да ће се изборити са здравственим проблемима, јер је по природи је увек био позитиван човек. Нажалост, болест се испречила на његовом путу и прерано нас је напустио. Синоним за име Милан Гашић је био и остаће ДОБАР ЧОВЕК. Иза себе је оставио супругу и две ћерке.

Адреса за телеграме саучешћа је Београдска 4, Кикинда.

Сахрана ће бити обављена у уторак 25.01.2022. године на Мокринском гробљу у Кикинди.