Home Семинари Регионални семинари за делегате 2. 3. и 4. степена такмичења

Регионални семинари за делегате 2. 3. и 4. степена такмичења

0
Регионални семинари за делегате 2. 3. и 4. степена такмичења

На предлог Комисије за стручно усавршавање делегата УО ЗД РСС, а на основу овлашћења из члана 14. став 1. тачка 3. и 4. Статута заједнице делегата РСС и тачака 8. и 9. поглавља I  Критеријума за формирање листа рукометних делегата, Управни  одбор  ЗД  РСС  је  на  својој  12. седници  одржаној дана  26.08.2021. једногласно усвојио Одлуку да се у сарадњи са Заједницом судија и контролора РСС, организују регионални јесењи семинари за делегате 2. 3. и 4. степена такмичења пред почетак такмичарске сезоне 2022/23 и то:

Регионални семинар БЕОГРАД – Београд –03. септембар 2022.године (субота), Хотел М, Булевар Ослобођења 56а ;  Организација: Иван Др Мандић ( члан СК ЗД РСС ) и Светлана Обућина ( члан УО ЗД РСС )

ПРОГРАМ И САТНИЦА СЕМИНАРА

Регионални семинар ЦЕНТРАЛНА СРБИЈА –Јагодина – 03. септембар 2022.године (субота) , Спортска хала “Јасса”,  Организација: Небојша Видановић ( члан СК ЗД РСС ) и Дејан Миленковић

ПРОГРАМ И САТНИЦА СЕМИНАРА

Регионални семинар ВОЈВОДИНА – Бачка Паланка – 04. септембар 2022.године (недеља), Зграда Комитета, Жарка Зрењанина 43;  Организација: Зоран П. Чернох ( потпредседник УО ЗД РСС) и Вукашин Вујичић ( председник Скупштине ЗД РСС )  

ПРОГРАМ И САТНИЦА СЕМИНАРА

Чланарина се уплаћује искључиво на пословни рачун ЗД РСС број  160 – 487116 – 33  са назнаком „чланарина“ а према утврђеним износима у зависности од ранга такмичења. На лицу места се неће примати уплате. Износи за уплату су:

4.000,оо динара за делегате 2. степена такмичења

3.000,оо динара за делегате 3. степена такмичења

За делегате 4.степена такмичења, као и кандидате који полажу испит за звање рукометног делегата чланарина се не плаћа. Трошкови реализације семинара су покривени уплатама за семинар, у складу са одлуком УО ЗД РСС.

Семинар је обавезан и присуство семинару се бодује. Уколико из оправданих разлога делегат изостане са семинара, оправданост недоласка ће проценити комисија за стручно усавршавање а датум и место одржавања накнадног тестирања ће бити објављен на сајту ЗД РСС.