Home Најава СРБИЈА – НОРВЕШКА – подржи Орлове у Новом Саду

СРБИЈА – НОРВЕШКА – подржи Орлове у Новом Саду

СРБИЈА – НОРВЕШКА – подржи Орлове у Новом Саду

Мушка сениорска репрезентација Србије први од два сусрета са репрезентацијом Норвешке у квалификацијама за Европско првенство које се одржава у јануару 2024.године игра у четвртак, 9. марта у хали СПЕНС – Нови Сад са почетком у 18 часова.

Како до карата?
Требовање улазница за утакмицу Србија – Норвешка врши се путем мејл адресе rsvkarte@gmail.com или путем броја телефона 0616469505.
Преузимање требованих карата се врши у канцеларији Градског рукометног савезаНови Сад, Хајдук Вељкова 11 (улаз Сајмиште) од понедељка, 6. марта, сваког дана од 9до 16 часова.
На дан утакмице, улазнице се преузимају искључиво на благајни хале ”Спенс” од 10до 18 часова/до почетка утакмице. Рукометни савез Србије саветује навијаче Србије да на време обезбеде карте иприлику да бодре изабранике Тонија Ђероне у најважнијој утакмици квалификација.

ВАЖНА НАПОМЕНА
Физичка лица могу требовати/преузети максимално четири улазнице уз давањеважећег личног документа на увид – лична карта или пасош. Рукометни клубови, приликом преузимања требованих карата, морају доставитисписак лица са наведеним именом и презименом којима ће дати карте, оверен ипотписан од стране овлашћеног лица клуба.

ВИДИМО СЕ У НОВОМ САДУ