Home Aктуелно Јован Попадић у улози делегата на СП 2023 за мушкарце

Јован Попадић у улози делегата на СП 2023 за мушкарце

Јован Попадић у улози делегата на СП 2023 за мушкарце

У периоду од 11.01.-29.01.2023. године у Пољској и Шведској ће бити одржано Светско првенство у рукомету за мушкарце, на коме ће као и годинама уназад учествовати и наша сениорска репрезентација. Она се налази у групи Е, у којој ће одмерити снаге са репрезентацијама Алжира, Немачке и Катара. Прву утакмицу репрезентација Србије ће одиграти 13.децембра од 20:30 часова против Алжира.

Желимо им пуно среће, добрих резултата и остварење планираних циљева.

Радује чињеница да ће Србију поред репрезентације представљати и члан Заједнице делегата РСС Јован – Јоца Попадић. Он ће са колегама из осталих земаља света, обављати функцију делегата на овом значајном Светском рукометном догађају. Светска рукометна федерација је указала велико поверење и судијском пару Секулић – Јовандић, који ће делити правду на утакмицама.

Уверени смо да ће наше колеге као и много пута до сада успешно и достојанствено представљати нашу земљу, наш Рукометни савез, као и Заједницу делегата РСС и Заједницу судија и контролора РСС, а ми им овом приликом честитамо на номинацији, желимо пријатан боравак у Пољској и Шведској, и пуно среће, успеха и добрих утакмица на првенству.